×
Etiketë: miratohen
Kronika24 Shtator 2020
Gjykata Supreme sot ka miratuar udhëzimin për aplikimin e dispozitave ligjore në procedurën kundërvajtëse, atë lidhur me procedurën përmbarimore për zbatimin e vendimeve gjyqësore lidhur me gjobat, si dhe udhëzimi lidhur me kompetencën e gjykatës...
Lajme29 Korrik 2020
Ministrja e Financave Hykmete Bajrami ka bërë të ditur se sot është miratuar vendimi për shtesa mujore për personelin shëndetësor për muajt korrik dhe gusht. Shtesat në paga për këta dy muaj bëhen për shkak...
Bota/Rajoni19 Qershor 2020
Parlamenti Evropian miratoi te enjten, amendamentin me 15 kushte për qeverinë në Shqipëri para nisjes së negociatave. Me 388 vota pro, 280 kundër dhe 19 abstenime, u miratua amendamenti i Grupit të Partive Popullore Europiane....
Bota/Rajoni19 Qershor 2020
Parlamenti Evropian miratoi te enjten, amendamentin me 15 kushte për qeverinë në Shqipëri para nisjes së negociatave. Me 388 vota pro, 280 kundër dhe 19 abstenime, u miratua amendamenti i Grupit të Partive Popullore Europiane....

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.