×
Etiketë: kujtojë
Lajme20 Qershor 2020
Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, ka thënë se sot është Dita Botërore për Refugjatë, ditë që populli kosovar duhet ta kujtojë edhe për shkak të historisë dhe përvojës sonë ende të freskët. Sipas...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.