×
Etiketë: kryeinspektori
Front TV12 Gusht 2020
Kryeqyteti është duke u ballafaquar me numër të vogël të inspektorëve komunal. Pavarësisht vendosjes së masave kufizuese në Prishtinë, si pasojë e përhapjes së pandemisë Covid-19, dhe nevojës për staf të zgjeruar, gjatë periudhës së...
Kronika15 Korrik 2020
Kryeinspektori i Tregut në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Lulzim Syla është sulmuar ditën e djeshme. Mesditën e së martës, kryeinspektori i tregut në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Lulzim Syla, është sulmuar nga dy...
Lajme11 Korrik 2020
Kryeinspektori Lulzim Syla ka folur gjerësisht për gjendjen që ka shkaktuar COVID-19 në tregun e Kosovës. Ai në një intervistë për lajmi.net ka thënë se pandemia ka bërë që bizneset të manipulojnë me çmime në...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.