×
Etiketë: hartimin
Lajme17 Shtator 2020
Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, në cilësinë e Koordinatorit Nacional për Parandalimin e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe luftimit të Terrorizmit, ka mbajtur takimin e parë informues me anëtarët e Grupit Punues për hartimin...
Kronika17 Shtator 2020
Ministri i Ministrisë Punëve të Brendshme, Agim Veliu, në cilësinë e Koordinatorit Nacional për Parandalimin e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe luftimit të Terrorizmit, ka mbajtur takimin e parë informues me anëtarët e Grupit Punues për...
Lajme22 Korrik 2020
Shërbimi Korrektues i Kosovës ka mbajtur takimin e parë të Grupit Punues për Hartimin e Draft-Ligjit të Shërbimit Korrektues të Kosovës. Sipas komunikatës për medie, hartimi i Draft Ligjit për SHKK-në është nismë reformuese e...
Lajme22 Korrik 2020
Shërbimit Korrektues i Kosovës sot ka mbajtur takimin e parë të Grupit Punues për Hartimin e Draft Ligjit të Shërbimit Korrektues të Kosovës. Hartimi i Draft Ligjit për SHKK-në është nismë reformuese e Shërbimit Korrektues...
Lajme09 Korrik 2020
Ministria e Drejtësisë sot ka mbajtur takimin e parë të Grupit Punues për Hartimin e Projekt Strategjisë Sektoriale të Sundimit të Ligjit. “RFSSL është nismë reformuese e Ministrisë së Drejtësisë, në bashkëpunim me Këshillin Gjyqësor...
Lajme06 Korrik 2020
Partia Socialdemokrate ka deklaruar se pandemia e ka gjetur Kosovën me një sistem të brishtë shëndetësor dhe se ka shkaktuar një krizë e cila edhe po vazhdon të thellohet, për çka sipas tyre, arsye për...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.