×
Etiketë: fillestar
Lajme29 Qershor 2020
Ka dështuar të mbahet shqyrtimi fillestar për rastin e njohur si “Afera e Hidrocentraleve”. Për këtë rast, katër ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2, Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi dhe Nenad Rashiq, si dhe 15...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.