×
Etiketë: etnike
Bota/Rajoni23 Shtator 2020
Petar Bogojeski i Konceptit maqedonas tha se shteti e çon shtetin drejt konfliktit etnik. “Nëse dita shihet në mëngjes, atëherë jemi të sigurt se Qeveria është në rrugë të gabuar anti-evropiane. Kjo është kundër Kushtetutës...
Bota/Rajoni23 Qershor 2020
Zubaida Haque, The Guardian Pse është raca akoma paragjykim në shekullin XXI? Pavarësisht nëse bëhet fjalë për vrasjen e pamëshirshme të George Floyd nga policia në SH.B.A. ose nga ndalimi dhe internimi brutal i qytetarëve britanikë...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.