×
Etiketë: emigrantët
Bota/Rajoni15 Shtator 2020
Shtetasit e huaj që kanë punuar në vijën e parë të frontit kundër pandemisë së coronavirusit në Francë, do t’iu mundësohet të bëhen më shpejt shtetas francez. Aplikantët “të cilët kanë kontribuar në mënyrë aktive...
Bota/Rajoni29 Gusht 2020
Në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës janë rikthyer radhët e automjeteve. Shkak është bërë plotësimi i kuotës së përcaktuar nga shteti grek që mundëson kalimin e vetëm 300 personave në ditë përmes këtij pikë...
Bota/Rajoni31 Korrik 2020
Bilanci i pandemisë së COVID-19 tregon një tendencë rritëse në Itali, ku janë regjistruar 9 viktima, në rritje me ditën e djeshme ku ishin tre personat që kishin humbur betejën me virusin. Mbeten të qëndrueshme...
Bota/Rajoni03 Korrik 2020
6389 emigrantë shqiptarë kanë nisur procedurat për të përfituar nga lehtësimet ligjore në Itali dhe për tu pajisur me dokumente të rregullta. Brenda një muaji janë 6400 bashkëkombës që kanë kërkuar të punësohen në sektorin...
Bota/Rajoni19 Qershor 2020
Ata që njihen si “dreamers”, apo ëndërrimtarët, kanë përshëndetur vendimin e gjykatës supreme amerikane, që refuzoi përpjekjen e presidentit Donald Trump, për ti dhënë fund programit që mbron emigrantët pa dokumente që kanë hyrë në...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.