×
Etiketë: elektronike
Kronika22 Shtator 2020
Në një lokal në të cilin luhen lojëra elektronike në Vushtrri janë shqiptuar 14 gjoba ndaj personave që ishin aty pas orës 10:30. Ngjarja raportohet të ketë ndodhur dy ditë më parë. Drejtori i Inspektoratit...
Bota/Rajoni12 Gusht 2020
Adoleshentët dhe të rinjtë që pinë rregullisht cigare elektronike janë shumë më të predispozuar për t’u sëmurur më rëndë me COVID-19 sesa jo duhanpirësit në të njëjtën moshë. Për herë të parë një ekip mjekësh...
Lajme06 Gusht 2020
Qeveria e Republikës së Kosovës, me kërkesë të kryeministrit Avdullah Hoti dhe në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka mbajtur mbledhjen e 20-të (mbledhje elektronike), në të cilën ka miratuar projektligje, rregullore dhe...
Lajme04 Gusht 2020
Qeveria e Kosovës, me kërkesë të kryeministrit Avdullah Hoti e ka mbajtur sot një mbledhje elektronike ku janë marrë disa vendime. Pika e parë që mori miratimin e Qeverisë ishte vendimi për ndryshimin dhe plotësimin...
Bota/Rajoni02 Korrik 2020
Mbeturinat nga elektronika i tejkaluan 50 milionë tonë në vitin 2019, duke u shtuar me 20% në pesë vjet, paralajmëroi sot OKB-ja. “Vetëm 17% e 53 milionë tonë mbeturinave nga elektronika e konsumatorit, telefona, kompjuterë,...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.