×
Etiketë: dragashit
Lajme02 Gusht 2020
Gjatë një vizite nëpër bizneset e komunës së Dragashit, kryeministri Avdullah Hoti the se qeveria e tij është e përkushtuar që t’i mbështesë prodhuesit vendor veçmas pas krizës së shkaktuar pandemia. Kryeministri Hoti tha se...
Lajme02 Korrik 2020
Banorët e 15 fshatrave të Komunës së Dragashit po vazhdojnë të kenë sfidë furnizimin me ujë të pijshëm. Përkundër që ka pesë vjet që është shpallur tenderi për ujësjellësin, “lojërat e pingpongut” mes komunës dhe...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.