×
Etiketë: diabet
Bota/Rajoni19 Gusht 2020
Lidhja e Shoqatave të diabetikëve në Maqedoni dërgoi kërkesë te Ministria e Shëndetësisë për miratimin e një plani kombëtar për parandalim nga diabeti 2020-2030 dhe përpilim të regjistrit kombëtar për personat me diabet, me qëllim...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.