×
Etiketë: deklarim
Lajme25 Gusht 2020
Por këto veprime të Thaçit nga ana e Drejtorit të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), Ehat Miftaraj po shihen si të gabuara pasi vet Presidenti është subjekt i një aktakuze dhe çdo adresim i...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.