×
Etiketë: bordi
Lajme25 Shtator 2020
Me autorizimin e lëshuar nga ministri Blerim Kuqi, në pajtim me dispozitat e Ligjit për Ndërmarrjet Publike dhe Ligjit për Shoqëritë Tregtare, në Korporatën Energjetike të Kosovës KEK sh.a. është mbajtur mbledhja e përgjithshme vjetore...
Ekonomi18 Shtator 2020
Dje, me dt: 17.09.2020, Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të KEK sh.a. ka Vizituar Termocentralin Kosova A (TC-A), Divizionin e Prodhimit të Qymyrit (DPQ) dhe Termocentralin Kosova B (TC-B). Gjatë vizitës, Bordi i Përkohshëm i...
Lajme28 Gusht 2020
Bordi i drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të rregullt me ç’rast u informua lidhur me zhvillimet e fundit dhe aktivitetet e AKP-së nga menaxhmenti. Në këtë takim, bordi u informua...
Lajme27 Gusht 2020
Bordi i përkohshëm i drejtorëve të KEK-ut, në mbledhjen e mbajtur sot, ka udhëzuar menaxhmentin t’i fillojë menjëherë procedurat e nevojshme ligjore dhe administrative për testimin e të gjithë stafit të korporatës me testim serologjik,...
Ekonomi18 Gusht 2020
Dy zyrtarë të Telekomit, përfshirë këtu edhe u.d e kryeshefes ekzekutive, kanë dhënë dorëheqje nga pozitat e tyre në kompaninë publike. Bordi i përkohshëm i Telekomit, i emëruar para disa javësh nga kryeministri Avdullah Hoti,...
Lajme18 Gusht 2020
Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës i emëruar nga Qeveria në krye me Avdullah Hotin ka dhënë sot dorëheqje. Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate të lëshuar në faqen e Qeverisë. Aty...
Lajme11 Gusht 2020
Bordi i përkohshëm i drejtorëve të KEK-ut, kryesuar nga Hysen Fazliu me drejtorët Egzon Berisha, Petrit Ibraj dhe Fatime Grajqevci, ka mbajtur sot mbledhjen e parë zyrtare me ç’rast janë njoftuar nga ushtruesi i detyrës...
Lajme04 Gusht 2020
Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shkarkimin e Bordeve të Përkohshme të Drejtorëve të katër Ndërmarrjeve Publike, mes tyre edhe Korporata Energjitike të Kosovës. Bordi i Përkohshëm i NP “Korporata...
Lajme30 Korrik 2020
Bordi i Përkohshëm i Korporatës Energjetike të Kosovës në mbledhjene e mbajtur ka miratuar buxhetin e rishikuar për 2020 ku me anë të këtij rishikimi projektet kapitale shtyhen për shkak të pandemisë, si dhe ndarja...
Lajme22 Korrik 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina ka lëshuar një komunikatë me akuza ndaj Bordit të përkohshëm të KRU Prishtina të emëruar nga Qeveria Kurti. Në këtë komunikatë thuhet se ky bord ka vepruar kundërligjshëm duke mos...
Lajme22 Korrik 2020
Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka folur pas takimit konstituiv të Bordit Këshillëdhënës për luftën kundër Covid-19.Zemaj në një konferencë për media tha se ky bord është themeluar për të ndihmuar shëndetësinë e Kosovës në...
Lajme22 Korrik 2020
Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës ka dhënë dorëheqje pas vendimit për tërheqjen e 26 milionë euro nga llogaria e kompanisë publike. Milionat e Telekomit kanë shkuar në llogari të kompanisë “Dardaphone.net” të Blerim...
Ekonomi21 Korrik 2020
Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës ka dhënë dorëheqje pas vendimit për tërheqjen e 26 milionë euro nga llogaria e kompanisë publike. Milionat e Telekomit kanë shkuar në llogari të kompanisë “Dardaphone.net” të Blerim...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.