×
Etiketë: asfaltit
Lajme08 Korrik 2020
“Dokument i asfaltit” po konsiderohet Korniza Afatmesme Buxhetore 2021-2023 nga partitë opozitare në Podujevë. Ky dokument që i përfshin projeksionet për tre vjetët e ardhshëm të kësaj komune, sipas opozitarëve nuk parasheh zhvillim ekonomik, as...
Ekonomi07 Korrik 2020
Kryetari i Komisionit për Financa dhe Transfere në Kuvend, Hekuran Murati ka thënë se Ligji për menaxhimin e financave publike i mundëson qeverisë ekzekutimin e plotë të Pakos Emergjente Fiskale pa e rishikuar hiç buxhetin....

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.