×
Etiketë: arritje
Lajme17 Shtator 2020
Ish -komandanti i forcave tokësore amerikane në Evropë, gjenerali Ben Hodges, ka thënë se është rëndësishme që Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Evropian të vazhdojnë të punojnë së bashku dhe t’i kushtojnë vëmendje të vazhdueshme...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.