×
Etiketë: 2019
Lajme30 Shtator 2020
Komisioni për Integrime Evropiane, ka miratuar Programin Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim- Asociimit (PKZMSA) 2020-2024. Zëvendëskryeministri i Kosovës Driton Selmanaj, që para deputetëve të këtij komisioni ka prezantuar këtë program, tha se ai...
Banka30 Shtator 2020
Ekonomia e Kosovës ka pasur rritje prej 4.94 për qind në vitin 2019, ndërsa borxhi publik ka qenë në nivel të ulët me vetëm 17,5 për qind. Këto të dhëna u bënë publike në prezantimin...
Lajme24 Shtator 2020
Ministri i Brendshëm dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka bërë të ditur se gjatë vitit 2019 në Divizionin për të huaj, viza dhe lejeqëndrim janë shqyrtuar 6 mijë e 800 kërkesa për leje qëndrim. Gjatë...
Lajme09 Shtator 2020
Komuna e Gjilanit është shpërblyer me grant nga Ministria e Pushtetit Lokal në shumën prej 745 mijë euro, për performancën e vitit 2019. Në këtë mënyrë, Gjilani zë vendin e tretë ne nivel të Kosovës...
Biznes06 Shtator 2020
Gjendja e rëndë e krijuar pas fillimit të pandemisë ka bërë që biznesmenët të mos i mbyllin bizneset me shpresën e rifillimit të aktivitetit dhe përkrahjes nga shteti e cila nuk po i vije. Për...
Bota/Rajoni04 Shtator 2020
Qeveria nuk ka përgjigje konkrete nëse do t’i rrënojë të gjitha ndërtimet pa leje, siç veproi me objektin para QT Mavrovasja. Nga atje për Alsat thonë se për ndërtimet pa leje nuk është diskutuar në...
Kronika03 Shtator 2020
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar sot Statistikat e Jurisprudencës për Persona Madhorë për vitin 2019. Sipas rezultateve të dala nga ky publikim, në gjykatat themelore të Republikës së Kosovës në vitin 2019...
Bota/Rajoni02 Shtator 2020
Ford Motor Company njoftoi sot se planifikon të eliminojë 1.400 vende pune me paga fikse në Shtetet e Bashkuara deri në fund të vitit, si pjesë e një programi ristrukturimi shumëvjeçar me vlerë 11 miliardë...
Lajme23 Gusht 2020
Kosova mban vendin e tretë për numrin e shtetasve të huaj me leje qëndrimi në Shqipëri për vitin 2019. Sipas shifrave të Institutit Shqiptar të Statistikave, nga Kosova numërohen 1703 banorë të këtij vendi që...
Ekonomi20 Gusht 2020
Përkundër kushteve të rënda të punës si pasojë e COVID-19, Zyra Kombëtare e Auditimit sot ka përfunduar raportin vjetor të auditimit për pasqyrat vjetore financiare të buxhetit të Kosovës për vitin 2019, duke përmbyllur kështu...
Lajme06 Gusht 2020
Përkundër faktit se nga pandemia Covid-19, që nga fillimi i marsit e deri sot, kanë vdekur 300 persona, sipas statistikave zyrtare, në gjashtë mujorin e këtij viti kishte më pak vdekje se sa në gjashtë...
Lajme25 Korrik 2020
Në Kosovë gjatë vitit 2019 janë shkurorëzuar 815 çifte-bashkëshorte, transmeton Klan Kosova. Kështu thuhet në njoftimin e publikuar nga Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK). Prej këtyre çifteve, meshkuj të përkatësisë Shqiptar ishin 97.8% ,...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.