Sport

Superkupa e femrave mbahet në Pejë, Bashkimi dhe Peja garojnë në Ligën Ballkanike

Superkupa e femrave mbahet në Pejë, Bashkimi dhe Peja garojnë në Ligën Ballkanike
10:18 | 01 Tetor 2022

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) në mbledhjen e mbajtur më 30 SHTATOR në Prishtinë ka shqyrtuar situatën aktuale në basketbollin kosovar dhe, ndër të tjera, ka vendosur si në vijim:

  1. E ka miratuar Kodin Etik të FBK-së.
  2. E ka miratuar Rregulloren e Anti-Dopingut.
  3. E ka miratuar Rregulloren për Shpalljen e Laureatëve.
  4. E ka miratuar kërkesën e KB Bashkimi dhe KB Peja për pjesëmarrje në Ligën Ballkanike në edicionin 2022/23.
  5. E ka miratuar listën e personave zyrtarë të ndeshjeve (gjyqtarë/vëzhuges) për edicionin 2022/23.
  6. E ka vazhduar kontratën e punës të Drejtorit Teknik në FBK edhe për dy vite të tjera.
  7. Ka vendosur që Superkupa e Kosovës në konkurrencën e femrave të organizohet më 7 e 9 Tetor 2022 nga KBF Penza në Pejë./FrontOnline/

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera