Bota/Rajoni

Shumë pranë zonës ku “fluturojnë” gomonet, shpëtohen dy fëmijë në Sarandë

Shumë pranë zonës ku “fluturojnë” gomonet, shpëtohen dy fëmijë në Sarandë
15:03 | 08 Gusht 2022

Pushuesit shpëtojnë nga mbytja 2 fëmijë të moshës rreth 10 vjeç, të cilët po notonin në Plazhin e Ri në Sarandë.

Pushuesit e tjerë që ndodheshin në plazh kanë vënë re se 2 fëmijët që kishin kaluar perimetrin e lejuar ishin në rrezik dhe 8 prej tyre janë futur në ujë për tu ardhur në ndihmë 2 fëmijëve.

Pas shumë tentativash, grupi i të rinjve kanë mundur të nxjerrin në breg të sigurt dy fëmijët.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera