Lajme

Shkarkohet Sekretari i Postës Argjend Sefaj

Shkarkohet Sekretari i Postës Argjend Sefaj
17:06 | 30 Korrik 2020

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Postës së Kosovës, sot ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën ka shkarkuar  Sekretarin e Postës së Kosovës, Argjent Sefaj, në këtë pozitë si Ushtrues Detyre, emëroi Faton Ejupi.

Njoftimi i plotë

“Bordi shkarkoi nga detyra Këshilltarin e Përgjithshëm/Sekretarin e Postës së Kosovës, Argjent Sefaj, në këtë pozitë si Ushtrues Detyre, emëroi Faton Ejupi”.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera