×
Opinione06 Dhjetor 2023
Nga Shqipe Pantina Sa here ju ka ndodhë që keni qenë në një restorant apo vend publik ku ka pasur edhe fëmijë...
Opinione05 Dhjetor 2023
Nga Eleni Courea dhe Esther Webber, Politico Liz Truss mund të ketë shkatërruar Britaninë. Por a mund ta shpëtojë ajo botën? Ish-kryeministrja...
Opinione04 Dhjetor 2023
Nga Kaspar Villiger: I Kur njerëzit veprojnë me përgjegjësi vetjake kjo sjell shumë përfitime për shoqërinë. Ata që kujdesen për veten nuk...
Opinione29 Nëntor 2023
Nga Rubrika
Opinione28 Nëntor 2023
Nga Bekim Çollaku: Gjykata Speciale e Kosovës, e vendosur në Hagë, është një institucion që vazhdon të prodhojë drama por edhe komedi...
Opinione27 Nëntor 2023
Shkruan: Bernard Nikaj 1. Fluturimi nga Vjena për Prishtine, vazhdon te mbetet njeri nder fluturimet me te larmishme drejt Prishtinës. Aty gjithmonë...
Opinione27 Nëntor 2023
SHKRUAN: Mero Baze Shtetet e Bashkuara të Amerikës përsëritën qëndrimin e tyre kundër personave të shpallur “non grata” dhe paralajmëruan aktorët e...
Opinione26 Nëntor 2023
SHKRUAN: Milazim Krasniqi Pakicat kombëtare zakonisht rebelohen, në rastet kur qeveria e shumicës i privon nga pjesëmarrja në pushtet, i diskriminon në...
Opinione23 Nëntor 2023
Mbi të kuptuarit e drejtë të konceptit të ndihmës shtetërore Të zbatuarit e saktë të dispozitave ligjore të ndihmës shtetërore lidhet ngushtë...
Opinione21 Nëntor 2023
Nga Avraham Shama, The Hill Presidenti i SHBA-së Joe Biden duhet të udhëzojë menjëherë Izraelin që të ndalojë bombardimet e Gazës, të...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.