Lajme

Rama prezanton të arriturat në Prishtinë

Rama prezanton të arriturat në Prishtinë
10:15 | 08 Dhjetor 2022

Kryetari i Prishtinës, Perparim Rama, ka prezantuar të arriturat e qeverisjes komunale në Prishtinë.Rama ka fillur me prezentimin e ekipit të përgjitshëm që punon në qeverisjen e Prishtinës.

Më tej, ai ka prezantuar të arrtiturat në infrastrukturë, duke përmendur rrugën Muharrem Fejza si dhe Unazën e Brendshme.

Tutje, Rama ka folur edhe për punimet në shkollat e Prishtinës.

Më tej, ai ka vazhduar edhe me suksese e tij në sport dhe në kulturë.

Po vjen “Cyber ZERO” eventi që jep përgjigje për çdo lloj kërcënimi online

Të tjera