Lajme

QKUK përgjysmon shërbimet

QKUK përgjysmon shërbimet
14:27 | 22 Qershor 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në një komunat gjatë ditës së djeshme ka rekomanduar që SHSKUK të përgjysmojë të gjitha shërbimet dhe të ndalojë rreptësisht hyrjen e përcjellësve në reparte, shërbime specialistike dhe Klinika.

SHSKUK në një përgjigjie njofton se ky rekomandim ka gjetur zbatim që sot.

“Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës zbaton të gjitha rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike. Ju konfirmojmë se kemi pranuar rekomandimet e fundit për përgjysmim të shërbimeve dhe kemi obliguar të gjithë drejtorët e klinikave, spitaleve dhe njësive tjera të ShSKUK-së, t’i zbatojnë këto rekomandime. Poashtu, kompania e sigurimit fizik edhe më parë është urdhëruar të ndalojë praninë e palëve brenda institucioneve”, thuhet në përgjigjien e SHSKUK për klankosova.tv

KEDS e KESCO, përmes aktiviteteve të shumta, i bashkohen fushatës kundër Dhunës me Bazë Gjinore

Të tjera