[wp-story]

Kronika

Policia fillon hetimet ndaj polices që dyshohet se e sulmoi një qytetare dje në Prishtinë

Policia fillon hetimet ndaj polices që dyshohet se e sulmoi një qytetare dje në Prishtinë
12:41 | 24 Tetor 2020

Policia e Kosovës (PK), njofton dhe sqaron opinionin publik lidhur me shkrimet e publikuara dje (23.10.2020), në disa mediume lidhur me ankesën e një qytetareje të Prishtinës ndaj një policeje të PK-së, që ka ndodhur gjatë shqiptimit të një gjobe bazuar në Ligjin Anti-COVID- 19.
Lidhur me shkrimet dhe pretendimet e qytetares, Drejtoria për Hetime të Brendshme dhe Verifikim të së Kaluarës e PK-së, ka filluar trajtimin e rastit dhe varësisht nga të gjeturat gjatë hetimit do të ndërmerr veprime komfor udhëzimeve të brendshme administrative. Policia e Kosovës, mbetet e përkushtuar në realizimin e detyrave dhe përgjegjësive të saja ligjore dhe trajtimin me prioritet të çdo ankese të qytetarëve ndaj zyrtarëve të PK-së.
Po ashtu Policia e Kosovës mbetet e përkushtuar në zbatim të ligjeve, përfshirë Ligjin Anti- COVID 19 dhe apelon tek të gjithë qytetarët që të respektojnë vendimet e institucioneve për të luftuar përhapjen e pandemisë.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera