[wp-story]

Lajme

Policia e Kosovës gradon 127 togerë

Policia e Kosovës gradon 127 togerë
12:36 | 31 Dhjetor 2020

Policia e Kosovës ka njoftuar se sot janë graduar 127 togerë.

Ata theksojnë se gradimi i sotëm është bërë përmes një ceremonie virtuale në të cilën ka marrë pjesë menaxhmenti i lartë dhe zyrtarët e tashmë të graduar.

“Policisë së Kosovës, pas një procesi disa mujor të testimeve dhe trajnimeve të suksesshme, i shtohen njëqind e njëzet e shtatë (127) togerë, të cilët u graduan sot përmes një ceremonie virtuale, në të cilën morën pjesë menaxhmenti i lartë i Policisë së Kosovës dhe vet zyrtarët e graduar”, njoftuan ata.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera