Auto

Peugeot 308 SW i ri

Peugeot 308 SW i ri
16:44 | 22 Qershor 2021

Një edicion më i gjatë dhe më praktik i Peugeot 308 i ri do të jetë në dispozicion për klientët në Evropë nga viti i ardhshëm, transmeton FrontOnline. Peugeot gjithashtu beson se në Evropën e vjetër ka ende shumë konsumatorë të cilët do të zgjedhin trupa praktikë të bazuar në modele të pa ndërtuara në vend të kryqëzimeve SUV që janë në modë.

Ekziston një mendim i pandarë që pas etiketës 308 SW (Station Wagon) qëndron një nga karvanët më të bukur të sotëm, praktika e të cilit pasqyrohet kryesisht në vëllimin e hapësirës së bagazhit që mund të “gëlltisë” 608 litra me mbështetëse të ngritura të sediljeve të pasme. Pa pasagjerë në sediljet e pasme, vëllimi i bagazhit rritet në 1,634 litra, dhe sendet më të gjata se 1,85 metra mund të vendosen në makinë.

Numrat e përmendur nuk janë rekord në kategorinë të cilës i përket 308 SW i ri, por sigurisht që do të jenë të mjaftueshëm për shumicën e nevojave. Me faktin se makina është gjashtë cm më e gjatë se gjenerata e mëparshme, do të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme në kabinën për të gjithë pasagjerët.

Dhe Peugeot 308 SW mundësohet nga motorët e famshëm të grupit PSA. Baza e ofertës konvencionale është një benzinë ​​turbo me tre cilindra 1.2 litërsh e ofruar me 110 dhe 130 kuaj fuqi, me versionin më të fuqishëm të ofruar vetëm në kombinim me një transmetim automatik me 8 shpejtësi, dhe ekziston edhe një 1.5 litërsh katër cilindra turbodiesel me 130 kuaj fuqi.

Përgjigja për elektrizimin e përgjithshëm janë dy versione hibride “plug in” të motorëve elektrikë të cilët në kombinim me një motor benzine prodhojnë 150 dhe 180 kuaj fuqi. Sipas standardeve WLTP, kapaciteti i baterisë është i mjaftueshëm për të mbuluar 59 kilometra pa konsumuar benzinë./FrontOnline/

 

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera