Front TV

Osmani: Shpresoj që presioni i bashkësisë ndërkombëtare të kthehet tek Serbia

Osmani: Shpresoj që presioni i bashkësisë ndërkombëtare të kthehet tek Serbia
15:43 | 04 Prill 2022

Sot janë bërë një vit me Vjosa Osmanin në krye të shtetit.

E me këtë rast, ajo ka mbajtur një konferencë për media.

Ajo ndër të tjera në këtë konferencë u shpreh se shpreson që presioni i bashkësisë ndërkombëtare të kthehet tek Serbia.

“Shpresoj që presioni i bashkësisë ndërkombëtare të kthehet tek Serbia, për të kërkuar nga ta dëshmi konkrete se janë proevropian, deri më tani e kemi parë të kundërtën”, u shpreh ajo.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera