[wp-story]

Lajme

Ndërtesa e MPJD mbulohet nga flamuri kuq e zi

Ndërtesa e MPJD mbulohet nga flamuri kuq e zi
00:26 | 28 Nëntor 2020

Ndërtesa e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, është mbuluar me flamurin kuq e zi.

Me anë të një projektori flamuri Kombëtar kuq e zi është vendosur në ballë te ndërtesës së Ministrisë.

Ndryshe nesër festohet 108 vjetori i Ditës së Flamurit dhe i Pavarësisë së Shqipërisë.

Më poshtë fotografitë e bëra tek objekti i MPJD.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera