Lajme

MPB-ja dhe AKI-ja nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

MPB-ja dhe AKI-ja nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi
19:33 | 14 Korrik 2020

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu dhe drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi kanë nënshkruar një Memorandum të Bashkëpunimit.

Ky Memorandum është bazuar në fushë-veprimtarinë kushtetuese dhe ligjore të këtyre dy institucioneve të rëndësishme të sigurisë të Republikës së Kosovës dhe përbën avancim të bashkëpunimit ekzistues ndër-institucional.

Bashkëpunimi i përcaktuar me këtë Memorandum përfshinë lehtësimin e ushtrimit të veprimtarisë dhe detyrave të këtyre dy institucioneve me qëllim të rritjes së mbështetjes së ndërsjellë në fushat me interes të përbashkët në shërbim të sigurisë kombëtare.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera