Ekonomi

Miratohet në parim rishikimi i Buxhetit

Miratohet në parim rishikimi i Buxhetit
17:23 | 16 Korrik 2021

Me 68 vota për, një kundër dhe asnjë abstenim është miratuar në parim shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

Kryeparlamentari Glauk Konjufca njoftoi se ky projektligj është miratuar në parim.

“Me 68 vota për, një kundër dhe asnjë abstenim, miratohet në parim Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021”, ka thënë Konjufca.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera