Lajme

Këto lagje të Prishtinës sot mbesin pa ujë

Këto lagje të Prishtinës sot mbesin pa ujë
08:08 | 20 Qershor 2021

Sot, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit nën mbikqyrjen e drejtorisë teknike kanë planifikuar realizimin e disa punimeve teknike në rrjet, në gypin me diametër fi 200 mm, në rrugën e ” Tiranës” në Prishtinë.

Punimet do të fillojnë së realizuari duke filluar nga ora 12:00, me ç’rast pa furnizim me ujë të pijshëm do të mbesin: lagjja” Lakrishte”, një pjesë e lagjes” Dardania” dhe një pjesë e lagjes ” Arbëria” mbi hekurudhë deri te komuna e re e Prishtinës.

Furnizimi rikthehet pas sanimit të gypit.

 

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera