Lajme

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve
17:02 | 13 Tetor 2020

KEDS njofton konsumatoret se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

14.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.
Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kijeva (kodi:82082007 ) prej orës 10:00 – 14:00
Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.
Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të tensionit të mesëm dhe pastrimi i trasesë.

2.
Në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Bistazhini (kodi:81000005 ) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00:16;00
Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Pejë

1.
Në TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dobrusha (kodi:50052001 ) prej orës 11:00 – 14:00
Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.
Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzim Dobrushë afër Mullirit.

2.
Në TS 35/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Rugova (kodi:50051006 ) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00:16;00
Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

3.
Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mojstiri (kodi:54000001) prej orës 13:00 – 14:00 .
Vendet: Fshatrat Moistir dhe Sinajë.
Arsyeja: Energjizimi i linjës së re 10 kV Mojstir – Shushicë.

Gjilan

1.
Në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kllokot (kodi: 61065004) prej orës 10:00 – 14:00
Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 12m-3.

Prizren

1.
Në TS 35/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Levisha (kodi:31000012 ) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00:16;00
Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.
Në TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shala (kodi:70000101) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00:16;00
Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë; fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça,
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

Në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Turiqevci (kodi:74000006) prej orës 10:00 – 14:00
Vendet: fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagjja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamia, Izbicë, Izbicë-Lagjja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliq, Kopiliq-Lagjja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli, Kopiliq i Epërm, Kopiliq i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagjja: Abazi, Ali Obria, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagjja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve, Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.
Arsyeja: Montimi – demontim i tri shtyllave të tensionit të mesëm.

Punime në projekte investive

15.10.2020

Prishtinë

1.
Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30
Vendet: Një pjesë e Llukarit.
Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.
Në NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/04kV Bajqinë (kodi: 15018018064) prej orës 09:00 – 16:00
Vendet: Një pjesë e Bajqinës.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave.

3.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
TS. 10/04 KV Kombinati (kodi: 14000002013) prej orës 08:00 – 12:00
Vendet: TS Kombinati.
Arsyeja: Energjiimi i daljeve te reja – projekti Lot 3 -Kombinat.

4.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Nje pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e rr.Valon Hasani.
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

5.
Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/04 kV Ilirida 5 (Kodi: 11000008043) nga ora 09:00 – 21:00
Vendet: rr.Naser Hajrizi.
Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

15.10.2020
Punime nga palët e treta
Prizren
1.
Në TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studenqan 1 (Kodi:32000018) prej 10:00-12:00
Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.
Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri 630kVA për gurthyesin “Gjemi” Sh.p.k.
Gjilan
1.
Në TS 110/10kV Gjilan 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi:60062002) prej 09:00-14:00
Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit (rritja e fuqisë).

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera