Kronika

Katër raste të dhunës fizike ndaj grave në rajonin e Prishtinës 24 orët e fundit

Katër raste të dhunës fizike ndaj grave në rajonin e Prishtinës 24 orët e fundit
10:59 | 21 Tetor 2021

Policia në raportin 24 orësh ka raportuar se ka pasur katër raste në dhunës në familje në rajonin e Prishtinës. Dy raste janë raportuar në kryeqytet, një në Lipjan dhe një në Graçanicë.

  • Prishtinë, 19.10.2021-23:00.Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij viktimën femër kosovare. Nuk raportohet për të lënduar ndërsa, me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.
  • Prishtinë, 19.10.2021-14:00 .Është arrestuar dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti  pas një mosmarrëveshje ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij viktimën femër  kosovare .Me vendim të prokurorit i dyshuari lirohet në procedurë të rregullt. “

Kursë në Lipjan një burrë për arsye që përmenden edhe në dy rastet paraprake, ka sulmuar fizikisht gruan e tij. Kjo e fundit nuk ka marrë trajtim mjekësorë, kurse i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Graçanicë, 20.10.2021-17:32. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nën ndikim të alkoolit  ka fyer dhe maltretuar viktimën femër kosovare,  me të cilën bashkëjeton .Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje. “

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera