Bota/Rajoni

Johnson: Shpresojmë më të mirën për Krishtlindje, por planifikoni për më të keqen

Johnson: Shpresojmë më të mirën për Krishtlindje, por planifikoni për më të keqen
15:21 | 17 Korrik 2020

Pyetja e radhës për kryeministrin britanik ishte se sa beson që familjet në Britaninë e Madhe do të mund të mblidhen rreth pemës së Krishtlindjes në këtë kohë pandemie.

Boris Johnson tha se “ajo çfarë ne duam është për të gjithë. Nuk është kohë shumë e rëndësishme vetëm për familjet, por gjithashtu një kohë shumë e rëndësishme e vitit për ekonominë e Mbretërisë së Bashkuar dhe miliona njerëzve që punojnë në këta sektorë me të ardhura modeste”.

“Është shumë e rëndësishme që shpresojmë për më të mirën … por planifikoni për më të keqen”.

Ai thotë se të gjitha hapat që ai ka marrë muajt shtator, tetor dhe nëntor janë “të kushtëzuara”.

Por kryeministri thotë se “sekreti i vërtetë” për të trajtuar virusin ka qenë dhe do të jetë “sensi i përbashkët dhe veprimi kolektiv i popullit britanik”.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera