Lajme

Hapet çerdhja me bazë në komunitet “Ketrushët”

Hapet çerdhja me bazë në komunitet “Ketrushët”
16:56 | 05 Nëntor 2019

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, fokusin kryesor këto ditë e ka te fëmijët.

Përveq njoftimin se është duke u përkujdesusr për hapësirat relaksuese të fëmijëve, duke bërë riparimin e lojërave, ai tanimë ka hapur një çerdhe të re.

Ahmeti ka thënë se çerdhja me bazë në komunitet “Ketrushët”  në lagjen Tophane ka filluar punën dhe ka kapacitet për 80 fëmijë të lagjes.

Ai ka bërë të ditur se shumë shpejt do të hapen edhe çerdhet e radhës, në lagjen Kalabria e Kolovica dhe çerdhen e rindërtuar “Yllkat”.

“Investojmë në edukimin e hershëm të fëmijëve tanë, që të kemi fëmijë të lumtur dhe shoqëri të shëndoshë në të ardhmen!

Investimi më i madh që e bëjmë si shoqëri, është pikërisht investimi në edukimin e hershëm, në mënyrë që fëmijëve tanë të iu sigurojmë një të ardhme më të mirë.

Qëllimi ynë kryesor është çerdhja me kosto të përballueshme për të gjithë prindërit, e veçanërisht për nanat vetëushqyese, në mënyrë që të iu ofrojmë mundësitë e barabarta në edukimin e fëmijëve të tyre.

Sikur edhe çerdhet tjera me bazë në komunitet, edhe kjo, do të udhëhiqet nga vetë komuniteti i prindërve”, ka thënë ai.

Konkursi për regjistrimin e fëmijëve vazhdon të mbetet I hapur, derisa të plotësohet numri I fëmijëve dhe kapaciteti i çerdhes.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera