[wp-story]

Lajme

Gjini: Gjykata Kushtuese ka bërë dy gabime, një më 2014 dhe një tani

Gjini: Gjykata Kushtuese ka bërë dy gabime, një më 2014 dhe një tani
23:45 | 24 Dhjetor 2020

Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, ka thënë në emisionin dPt te Fidani në T7 se do ta respektojnë Gjykatën Kushtetuese, por që nuk pajtohet plotësisht me vendimin e tyre për dërgimin e vendit në zgjedhje.

“Vendimet duhet të respektohen dhe këtë e kemi bërë zakonisht. Por na lejohet mendimi ndryshe. Nuk duam të bëhemi sikur vendet e pazhvilluara që nuk kanë demokraci e që nuk kanë respektuar vendimet”, thotë ai.

“Megjithatë besoj që janë bërë 2 gabime, një në 2014 që i kushtoi vendit dhe tash. Besoj se shkakton probleme të mëdha por ka vendosur precedent. Nuk jam profet. Por jam i bindur që ka gabime në vendimin e gjykatës që megjithatë ne e respektojmë. Nuk shkuam në zgjedhje pasi nuk mundëm të shpallim presidentin, por pasi që na dërgoi Gjykata Kushtuese”, shtoi ai.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera