Lajme

Familja Shin, jugkoreanët që jetojnë dhe veprojnë në Prizren

Familja Shin, jugkoreanët që jetojnë dhe veprojnë në Prizren
23:03 | 04 Gusht 2021

Koreanojugori Donghyeok Shin i cili ka ardhur nga atje për të jetuar në Prizren thotë se gruaja e tij kishte dëshirë që së bashku të vijnë në Kosovë për të jetuar.

“Hera e parë ishte e vështirë të jetojmë këtu por tashmë gruaja ka shumë shoqe këtu dhe tani jemi në rregull. Unë punoj si mjeshtër i artëve marciale “Hakido” që më shumë është vetëm për vetëmbrojtje”, është shprehur Shin në Klan Kosova.

Ai thotë se ka një sallë për ushtrime të tilla ndërsa shqiptarët sipas tij kanë shumë talent për sportin e karates.

Shin, thotë se gjuhen shqipe e konsideron më të rëndë se sa atë koreane.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera