Bota/Rajoni

E shpëtuan zjarrfikësit: Por komenti i papagallit i çuditi të gjithë

E shpëtuan zjarrfikësit: Por komenti i papagallit i çuditi të gjithë
08:13 | 05 Nëntor 2019

Roli i zjarrfikësve është shumë i rëndësishëm, dhe këta djem të guximshëm rrezikojnë jetën e tyre për të shpëtuar njerëz, por edhe kafshë të cilëve ju ndodhë që të futën në telashe çdo ditë, kështu ka ndodhur edhe me një papagall, i cili pasi që u shpëtua, ju tha zjarrfikëseve që të shporrën, dhe kjo natyrisht shkaktoj shumë të qeshura.

Një papagall i racës ‘Macaw’ e quajtur Jessie u bllokua në një çati në Londër për tre ditë. Disa njerëz kishin frikë se ajo ishte plagosur dhe kjo ishte arsyeja pse ajo nuk zbriti. Megjithatë, ajo nuk ishte shumë e lumtur kur erdhi një ekip shpëtimi për ta shpëtuar atë.

E për ti ardhur në ndihmë, ishin thirru zjarrfikësit, megjithatë jo të gjithë janë mirënjohës, kjo rezultojë me këtë papagall, i cili pasi që u shpëtua nga zjarrfikëset, iu drejtua ekuipazhit me fjalët ‘shporru’.

Papagajtë njihen gjerësisht si shpendët më të zgjuar por mjaft të çuditshme./Front Online/

KEDS zë 156 persona duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

Të tjera