Lajme

E frikshme, vetura bllokohet në një urë në Gjakovë

E frikshme, vetura bllokohet në një urë në Gjakovë
14:35 | 05 Nëntor 2019

Një veturë ka mbetur në urë në fshatin Qerim të Gjakovës.

Vetura e tipit Passat nuk ka arritur ta kalonte urën e vjetëruar duke ngelur në të.

Për fat të mirë, nuk ka pasur pasoja në njerëz dhe më pas është bërë nxjerrja e Passatit nga ura.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera