[wp-story]

Lajme

Dështon mbledhja e komisionit hetimor për privatizimi, s’ka kuorum

Dështon mbledhja e komisionit hetimor për privatizimi, s’ka kuorum
10:48 | 13 Nëntor 2020

Në mungesë të kuorumit ka dështuar të mbahet mbledhja e komisionit parlamentar lidhur me procesin e privatizimit.

Kryesuesi i komisionit, Hajrulla Çeku ka thënë se në mungesë të kuorumit nuk do të mbahet mbledhja e këtij komisioni.

“Vetëm deputeti Fidan Rekaliu është lajmëruar që vjen për 15 minuta, por prapë nuk e arrijmë kuorumin dhe nuk mundem me hap këtë mbledhje”.

Në rend dite ishin plotësimi i listës së dëshmitarëve dhe plani i punës për periudhën e mbetur.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera