[wp-story]

Lajme

Besnik Tahiri: 500 vende të reja për punë praktike për të rinjë!

Besnik Tahiri: 500 vende të reja për punë praktike për të rinjë!
16:55 | 02 Dhjetor 2020

Zv.kryeministri i Republikës së Kosovës, Besnik Tahiri, përmes një postimi në FB ka bërë të ditur se sot është lansuar iniciativa e punësimit për të rinjtë, si punë praktike për 500 praktikantë.

Ai thotë se qëllimi i kësaj iniciative është forcimi dhe përmirësimi i lidhjes në mes të rinjëve dhe mundësive ekzistuese përmes angazhimit në punë praktike.

Ky është postimi i plotë:

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera