[wp-story]

Lajme

Agim Veliu diskuton për Strategjinë e Sigurisë së Kosovës

Agim Veliu diskuton për Strategjinë e Sigurisë së Kosovës
16:46 | 01 Tetor 2020

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu sot ka zhvilluar takim me sekretarin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, Shpend Terdevaj.

Në këtë takim biseduan për Strategjinë e sigurisë së Kosovës.

Veliu bën të ditur se diskutuan edhe për zhvillimin e Planit të Reagimit Kombëtar dhe për fusha tjera specifike në sektorin e sigurisë.

https://www.facebook.com/AgimVeliu/posts/1777022909111389

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera