[wp-story]

Lajme

Abrashi përmend datën e mundshme të mbajtjes së zgjedhjeve

Abrashi përmend datën e mundshme të mbajtjes së zgjedhjeve
14:33 | 22 Dhjetor 2020

Sapo ka përfunduar takimin në mes të u.d. të Presidentit Vjosa Osmani dhe anëtarit të Kryesisë së LDK-së, Arban Abrashi.

Ai ka thënë se në këtë takim është përmendur 7 shkurti si data e mundshme kur sovrani mund t’iu drejtohet kutive të votimit, për të zgjedhur Qeverinë dhe përbërjen e re parlamentare.

Ai ka thënë se aktualisht janë të gatshëm të shkojnë të vetëm në zgjedhje.

“Data e cila është përmendur është 7 shkurti, por do të kemi edhe takime të tjera. Sa i përket zgjedhjeve për momentin, jemi të mendimit të shkojmë të vetëm në zgjedhje, por për këtë do të mblidhet struktura e partisë”, tha Abrashi.

Skena politike duhet t╒ gjej forcë të miratoj projekbuxhetuin e viti të ardhshëm, ka thënë Abrashi.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera