Lajme

63 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet në Kosovë

63 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet në Kosovë
13:49 | 21 Qershor 2021

63 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në kuadër të klinikave dhe spitaleve në Kosovë.

Nga këta 63 pacientë prej tyre 22 janë konfirmuar si pozitiv me COVID-19, 51 janë në oksigjenoterapi, kurse tre janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Postimi i plotë:

Në QKUK janë të shtrirë 44 pacientë:
11 të konfirmuar me COVID-19
40 me oksigjeno-terapi
1 në gjendje të rëndë
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave
Klinika Infektive, 11 pacientë, një në gjendje të rëndë
Klinika e Pulmologjisë, 34 pacientë
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 19 pacientë
2 në gjendje të rënduar
11 të konfirmuar pozitivë
11 me oksigjeno-terapi
Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme
Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë
Spitali i Pejës, 4 pacientë
Spitali i Gjilanit, 2 pacientë
Spitali i Ferizajt, 0 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 3 pacientë.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera