[wp-story]

Lajme

56 pacientë me Covid në Spitalin e Pejës, 14 prej tyre në gjendje të rëndë

56 pacientë me Covid në Spitalin e Pejës, 14 prej tyre në gjendje të rëndë
08:45 | 23 Shkurt 2021

56 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19.

Sa i përket gjendjes së pacientëve: 6 pacientë janë në Respirator (CPAP), 43 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 14 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Njoftimi i plotë:

56 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 6 pacientë janë në Respirator (CPAP), 43 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 14 pacientë janë në gjendje më të rëndë.Përndryshe gjatë 24 orë të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë,211pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, pacientë dhe nga këta 17 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.2 lindje kanë qenë gjatë vikendit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, të dyja normale. Kanë lindur 2 foshnje, të dyja të gjinisë femërore.
330 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 4,968 analiza, ndërsa janë kryer 2 operacione.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera