Front TV

​Naim Qelaj zgjedhet Avokat i Popullit

​Naim Qelaj zgjedhet Avokat i Popullit
13:52 | 28 Shtator 2020

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur me 69 vota për Naim Qelaj Avokat të Popullit.

Ky i fundit pasi të jap betimin e tij para të zgjedhurve të popullit pritet të marrë detyrën.

Avokati i Popullit ka mandat pesë (5) vjeçar.

 

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/1723340547842603/

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera