Lajme

Zëdhënësi i PDK-së: Bëhuni burra dhe kërkoni falje

Zëdhënësi i PDK-së: Bëhuni burra dhe kërkoni falje
15:51 | 26 Qershor 2020

Zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyqi thotë se për një kohë të gjatë, kryetari i PDK-së Kadri Veseli dhe Presidenti Hashim Thaçi, ishin akuzuar nga elementë të ndryshëm, ndonjë parti dhe disa bashkëlufëtarëve që kinse e kanë themeluar Gjykatën Speciale, duke bërë “ujdi të pista” për të siguruar imunitet.

E tash sipas tij, ata që bënë këtë akuzë nuk po ju dëgjohet zëri, derisa ka kërkuar që të njëjtit të bëhen burra dhe të kërkojnë falje tash pasi doli e kundërta e asaj që e pretenduan.

Postimi i tij i plotë:

Për një kohë të gjatë, Kryetari i PDK-së Kadri Veseli dhe Presidenti Hashim Thaçi, ishin akuzuar nga elementë të ndryshëm, ndonjë parti dhe disa bashkëlufëtarëve që kinse e kanë themeluar Gjykatën Speciale, duke bërë “ujdi të pista” për të siguruar imunitet.E tash, nuk po ju dëgjohet zëri, nuk paska pasur ujdi për imunitet…të paktën bëhuni burra dhe kërkoni falje!

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera