Lajme

Trotuaret në Vushtrri shtrohen me “lloq”

Trotuaret në Vushtrri shtrohen me “lloq”
18:53 | 13 Tetor 2020

Në Kosovë jo rrallëherë kritikohet cilësia e punimeve në rrugë.

Punimet me cilësi të dobët në infrstrukturë po bëjnë që të shëmtohet edhe vet qyteti/komuna.

Njësoj ka ndodhur edhe në komunën e Vushtrrisë.

Një lexues në adresë të IndeksOnline ka dërguar disa pamje se si rregullohet trotuari në qytetin antik.

Në bazë të fotografive shihet se ky trotuar po shtrohet mbi bazën e baltës, në vend të zhavorit.

Në fotografi mund të shihet kjo punë e kompanisë fituese të tenderit në Vushtrri.

E kështu, për shkak të mosprofesionalizimit pas “rregullimit” të tilla pas një kohe të shkurtër duhet intervenuar përsëri për të përmirësuar gabimin.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera