Lajme

Tërmeti i fundit u ndje në pesë shtete

Tërmeti i fundit u ndje në pesë shtete
15:48 | 11 Nëntor 2020

Në pesë shtete të Ballkanit janë ndjerë lëkundjet e tërmetit të fuqishëm që goditi pak minuta më parë rajonin.

Tërmeti sipas të dhënave të para ishte i fuqisë 5.2 shkallë me epiqendër Mavrovën e Maqedonisë.

Shtetet që janë afektuar nga lëkundjet ishin Maqedonia, Kosova, Shqipëria, Mali i Zi dhe Greqia.

Lëkundje të fuqishme janë ndjerë sidomos në jug të Kosovës.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera