[wp-story]

Lajme

Të enjten dalin rezultatet përfundimtare për zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Të enjten dalin rezultatet përfundimtare për zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut
12:19 | 01 Dhjetor 2020

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

Daka the se beson që rezultatet përfundimtare të këtyre zgjedhjeve do të mund të shpallen të enjten, pasi të të bëhet numërimi i votave me kusht; votave të personave me nevoja të veçanta dhe votave me postë.

Numri i votave nga këto kategori është i ulët sipas KQZ-së.

Këtë njoftim kryetarja e KQZ-së e bëri gjatë mbledhjes së KQZ-së ku u paraqit një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve pas pranimit të materialit zgjedhor nga komuna e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera