×
Etiketë: ushqimit
Lajme28 Korrik 2020
Agjencia e Ushqimit dhe Veternisës ka apeluar që shitblerja e kafshëve për kurban të bëhet drejtëpërsëdrejti nga ferma tek blerësi, shkaku i situatës me pandeminë. Përmes një komunikate drejtuar mediave, AUV’i ka bërë me dije...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.