×
Etiketë: trubinalit
Lajme22 Gusht 2020
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismaili, vlerëson se publikimi i fakteve përmes dokumenteve zyrtare të shtetit serb lidhur me rastin e zhdukjes së një prej intelektualëve dhe mendimtarëve më të shquar...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.